Back Office Sales Engineer

VIRKSOMHEDEN

Senmatic har i mere end 40 år været en væsentlig producent af sensorer til måling af temperatur, fugtighed og gasarter samt af forskellige produkter til styring af klimaet i væksthuse indenfor gartneribranchen.
Opdelingen i de to produktområder sensorer og gartneriteknik betyder, at hver afdeling har sin egen salgsafdeling. Udviklingsafdelingen fungerer som en fælles enhed.

Kombinationen af elektronisk og mekanisk produktion samt softwareudvikling sætter virksomheden i stand til at producere avancerede elektroniske, elektromekaniske, mekaniske og softwarebaserede produkter på et højt kvalitetsniveau inden for begge produktområder.

Ud over lokationen i Danmark har Senmatic produktion og salgskontor i Kina.

Senmatic A/S er certificeret efter ISO9001:2008.

Med en ny vækststrategi har Senmatic påbegyndt rejsen mod at blive et endnu større og stærkere firma. I 2016 blev virksomheden skilt ud fra den tidligere ejer, Micro Matic og fortsætter som en del af Indutrade Group.

Organisatorisk
Stillingen refererer til salgschefen i Danmark. Virksomheden beskæftiger ca. 90 medarbejdere i Søndersø og salgsafdelingen består i Danmark af seks personer samt tre personer på salgskontoret i Kina.

JOBBET
Til at styrke salget i Danmark og Kina søger vi til en nyoprettet stilling en Back Office Sales Engineer med reference til salgschefen i Danmark.

Som Back Office Sales Engineer for Senmatic, får du en central nøgleposition i organisationen og vil blive et væsentligt omdrejningspunkt for både dine kolleger i salg og virksomhedens kunder.

Dine primære ansvarsområder bliver:

  • At supportere og være teknisk koordinator af salget i Danmark og Kina
  • At håndtere forespørgsler fra kolleger og kunder -- herunder udarbejdelse af 3D-af 3D- tegninger og tilbud
  • Medvirke til optimering af daglige arbejdsprocesser

I forbindelse med håndteringen af forespørgsler fra kolleger og kunder, lægges der stor vægt på at levere et hurtigt, præcist og overbevisende materiale, som ligger i tråd med det færdige resultat, når udstyret er leveret. Du kommer derfor til at spille en central og ofte initiativtagende rolle på tværs af afdelinger når du indhenter den nødvendige information. Du vil derfor fungere som en væsentlig sparringspartner for både kunder og salgsteam i Danmark og Kina.

DIN PROFIL
Du er formentlig maskinmester, ingeniør, elektronikmekaniker eller lignende. Du har nogen års erfaring fra en lignende stiling i krydsfeltet mellem teknik og salg. 
Du er forretnings- og kundeorienteret og kan tænke i sammenhænge og helheder. Du vægter den tekniske løsning og sætter en ære i hurtigt og effektivt, at hjælpe dine kolleger og deres kunder videre. Du har øje for økonomien og forstår vigtigheden af din rolle i et marked hvor hurtig feedback til kunderne spiller en afgørende rolle.

Som person er du handlingsorienteret og selvkørende. Du trives med en yderst selvstændig og afvekslende rolle, hvor du vil veksle mellem at være sparringspartner, specialist, teknisk koordinator og være hands-on.

DU TILBYDES
Den rette kandidat tilbydes en udfordrende stilling; en central rolle med mulighed for at præge din egen og virksomhedens udvikling - tæt på salget i Danmark og Kina.

Du tilbydes en attraktiv løn- og pensionsordning.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

KONTAKT
Udvælgelsen foregår i samarbejde med konsulentvirksomheden Promando A/S.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Didde Bernhammer eller Jakob Fallesen via telefon +45 75 54 00 00.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Send venligst din ansøgning og dit CV mærket 00055 via dette link:

http://www.promando.dk/jobs/job-back-office-sales-engineer-5371127-71.html

Husk at angive den emailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Samtaler vil foregå i Kolding.

Stillingens referencenummer: 00055

We use cookies to keep statistics on the traffic at the website in order to ensure that the content is relevant and easy to locate. You can always delete cookies from senmatic.com Read More

Close